Så fixar våra målare i Avesta proffsiga inomhusmålningar

Vår målerifirma i Avesta hjälper dig som behöver hjälp med inomhusmålning i din fastighet. När du anlitar oss kan du känna dig trygg med att du får skickliga och engagerade målare, ett konkurrenskraftigt pris och ett proffsigt slutresultat med lång hållbarhet!

Välkommen till ditt lokala måleriföretag i Avesta! Vitaly Bygg utför måleriarbeten åt privatpersoner, företag och BRF: er i Dalarnas län. Vår målerifirma står för god service, hög kvalitet och attraktiva priser och vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar. Våra skickliga målare i Avesta har lång erfarenhet av stora som små projekt och har fått många fina omdömen av våra kunder som vi är mycket stolta över. 


Våra rutinerade målare i Avesta utför ditt nästa måleriprojekt 

Att måla om själv är tidskrävande och resultatet blir ofta ojämnt och fläckigt. När du anlitar oss på Vitaly Bygg kan du vara säker på att du får ett professionellt resultat som ger din fastighet ett rejält lyft. Våra målare i Avesta är rutinerade med ett öga för detaljer och målar självfallet enligt branschens alla regler. För oss är det viktigt att du ska känna att vi är engagerade i ditt projekt och att vi månar om att dina önskemål. Därför är vi noggranna med att ha direkt kommunikation med dig under projektets gång och gör alltid en slutbesiktning tillsammans med dig när målningen är slutförd. 


Vår målerifirma utför alla typer av måleri inomhus – inget projekt är för stort eller för litet för oss. Vi målar alla ytor som går att måla – allt från väggar, dörrar, trappor, golv och tak. Vi målar även lister, fönster och dörrkarmar om så behövs. Innan vi påbörjar  själva målningen utförs alltid ett noggrant förarbete där vi ser till att utgångsläget är optimalt. Vi tar bort eventuell tapet och spacklar inför målningen om så behövs. Läs mer om våra tjänster här.


Sänk kostnaden med ROT-avdrag 

När du som privatperson anlitar oss målare har du rätt att göra ROT-avdrag. ROT avdraget är en skattereduktion som minskar arbetskostnaden för målningen. Detta innebär att du får dra av 30 procent av kostnaden för själva arbetet, med ett maxbelopp på 50 000 kronor per år. Du som kund ansöker inte själv om ROT-avdraget, utan vi ser till att rätt del av beloppet dras av på din faktura. För att du ska ha rätt att göra ROT-avdrag krävs det att du äger fastigheten där målningen utförs. 


Vår målerifirma i Avesta guidar dig i färgdjungeln 

Har du precis börjat fundera på att måla om, eller har du kanske redan en färdig bild av hur du vill slutresultatet ska se ut? Oavsett hur långt du kommit med dina idéer finns våra erfarna målare i Avesta till hands för att bolla idéer och ge tips och råd. Med utgångspunkt i 

dina önskemål ser vi till att ditt måleriprojekt blir genomfört så snart som möjligt. Det finns en mängd kulörer och nyanser att välja mellan – möjligheterna är oändliga, något som  förstås är härligt men som också kan kännas överväldigande. Oavsett om du bara vill fräscha  upp dina vita väggar eller om du är ute efter en helt ny kulör finns vi till hands för att vägleda  dig. Med hjälp av rätt färg kan du bland annat ge fastigheten ett intryck av att vara större,  mer ombonad eller mer harmonisk. Visste du till exempel att vissa färger skapar lugn och ro  medan andra skapar energi? Den personliga smaken är förstås A och O när det kommer till att välja vilka färger man vill ha i sitt hem, men det finns alltså fler faktorer att ta med i beräkningen för att skapa ett trivsamt intryck. Om du känner dig det minsta osäker på färgvalet hjälper våra målare i Avesta dig att ta fram rätt kulör som passar både funktion och din smak. 


Varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri konsultation!