Frågor kring våra måleritjänster? Kontakta oss målare i Avesta!

Frågor kring våra måleritjänster? Kontakta oss målare i Avesta!

Välkommen till Målare Avesta som finns för företag och privatpersoner i Dalarnas län

Målare Avesta har ett samarbete tillsammans med Vitaly Bygg AB som startads år 2012 och har sedan start satsat på kvalité och noggrannhet till alla kunder. Vi målare är mån om att ha en nära dialog med våra kunder och hjälper gärna till med tips och förslag på olika lösningar. Alltid kostnadsfri rådgivning och offert för privatpersoner och företag i Avesta med omnejd.

Vitaly bygg har målat om vårt hus. Vi är mycket nöjda med jobbet och kan verkligen rekommendera detta företag. Proffsiga och seriösa. Tack för jobbet!!!! -Kurt Blomqvist från Eniro

Vi målare utför all typ av målningsarbeten både inomhus och utomhusmålningar med kvalité. Välkommen att skriv in till oss via kontaktformuläret vad just du behöver hjälp med. Vi åtar oss små och stora uppdrag i hela Dalarnas län med attraktiva priser och med nöjd kund garanti. Tveka inte att hör av dig!

Välkommen att boka ett kostnadsfritt platsbesök med Målare Avesta

Vi är erfarna målare som erbjuder privatpersoner och företag kostnadsfri rådgivning för att skräddarsy ert kommande måleriarbete. Alltid gratis offert och platsbesök, helt utan köpkrav. Våra ledord är - noggrannhet och kvalité.

Kundrecensioner på webben till Vitaly Bygg

Nedan kan ni läsa några få utvalda kundrecensioner från Eniro 

E
Anlitade Vitaly Bygg för att taket behövde både höjas, isoleras samt beläggas med nya betong pannor. Eftersom huset höjdes lite så monterade dom även dit en ny panel. Vitaly lämnade en offert i väldigt bra prisnivå, och utförde jobbet helt inom tidsramen. Och var väldigt bra på att informera samt lyssna på dina önskemål och frågor, vilket gör att man som fastighetsägare får en bra och trevlig delaktighet. Kan varmt rekommendera Vitaly Bygg! Tack för ett bra och fint utfört arbete.
Erik Nilsson
J
Det är andra gången vi har anlitat Vitaly Bygg, denna gång bytte dom vårt tak och gjorde ett väldigt bra jobb vi är jättenöjda rekommenderas
John Nilsson
Å
Vitaly Bygg har målat om vårt fritidshus och renoverat fönster. Vi är jättenöjda. Snabb och bra kommunikation, väl utfört arbete, rätt tid och bra pris. Rekommenderas!
Åsa Ljungqvist Wihl