Om Målare Avesta

Om Målare Avesta

Om oss händiga målare i Dalarnas län

Välkommen till en målerifirma i Avesta som har valt att ha ett nära samarbete ihop med Vitaly Bygg AB. Vi riktar oss till privatpersoner och företag i Dalarnas län. Målare Avesta har sedan start satsat på att skapa nära kundrelationer som bygger på tillit och förtroende. Vi målare är noggranna att lyssna in kundens behov och önskemål för att få ett lyckat slutresultat. Vi har också valt att samverka med Lars Eriksson Måleri som har 50-års erfarenhet av branschen och står för kunskap & kvalité.

Vitaly Bygg har målat om vårt fritidshus och renoverat fönster. Vi är jättenöjda. Snabb och bra kommunikation, väl utfört arbete, rätt tid och bra pris. Rekommenderas. -Åsa Ljungqvist Wihl från Eniro

Om du vill veta kostnaden för ditt kommande måleriprojekt? Så är du varmt välkommen att skriva in till oss via kontaktformuläret här på hemsidan. Vi erbjuder alla våra kunder offert, rådgivning och platsbesök helt kostnadsfritt. Vi gör det enkelt för våra kunder och ger därav fast pris med attraktiva priser. Vi ser framemot att hjälpa dig.


Tjänster på Målare Avesta

Välkommen att boka ett kostnadsfritt platsbesök med Målare Avesta

Vi är erfarna målare som erbjuder privatpersoner och företag kostnadsfri rådgivning för att skräddarsy ert kommande måleriarbete. Alltid gratis offert och platsbesök, helt utan köpkrav. Våra ledord är - noggrannhet och kvalité.

Välkommen att boka ett kostnadsfritt platsbesök med Målare Avesta

Boka platsbesök